FULL BENZİN İSTASYONU

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Re: FULL BENZİN İSTASYONU

İleti alper » 02 Ağustos 2011 10:16

İşin içinde olan biri olarak size kısa bir bilgi ; Full,ürün ikmalini, marmara ereğli opetden satın alıyor.Bu tarz alışverişler tüm dağıtıcı firmalar,kendi aralarında yapmaktadır.Dolayısı ile ürüne bağlı bir sıkıntı olduğu zaman nihai kullanıcılar (bizler) ,şikayet sırasına girerler,yer yerinden oynar.Zaman zaman tüm dağıtıcı firmalarda ürün kalitesi ile ilgili sorun olabilir,bu risk tüm markalarda var.olmadı diyen yalan söyler.Bazı noktalarda ise ürün aynı yerden aynı tedarik ederler,sadece marka/hizmet farklı olur.
2.bir risk ise istasyonlardan kaynaklı olur.Depolama/stok tanklarındaki oluşabilecek krozyon/delik vs.ürünün kalitesini bozabilir.Bu da çok çok düşükde olsa ayrı bir risktir.
alper
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII 2008
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65 bg
Kilometre: 110000
Yakıt: bp
Lastik Markası: michelin
İsim ve Şehir: Bayrampaşa/İSTANBUL

İleti leandnt » 03 Ağustos 2011 15:33

leandnt demiş ki:Bende 2 defadır FULL'den alıyorum mazotu, çok şükür araba arıza yapmadı ama arabanın çekişinde belirgin bir düşüş olduğunu söylebilirim, bunu arabayı kullanan eşimde farketmiş durumda. şehiriçi ortalama biraz yükselmiş durumda (gerçi bunu sadece yakıta bağlamak doğru olmaz, kullanımdanda kaynaklanabilir), birkaç sitede daha okudum FULL yakıt aldıktan sonra enjektör sorunu yaşayanlar olmuş. Bende bundan sonra almayı düşünmüyorum.

Bu defa Shell V-Power aldım ve aracın performansından gözle görürülür bir artış oldu, Zaten daha önceki arabam benzinliydi ve evimin yanındaki shell istasyonundan alıyordum ve hiç bir sorun yaşamamıştım, bundan sonra mazotuda oradan alacağım...
leandnt
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85hp BVR
Kilometre: 12000
Yakıt: shell v-power gtl
İsim ve Şehir: levent istanbul

İleti Bayram » 14 Ağustos 2011 02:14

Serviste oksijen sensörü temizlendikten sonra 150Km kadar yol yaptım şimdilik sorun yok

Bu arada yakıt bitmek üzere olduğundan tekrar Full'den 50TL yakıt aldım
Bayram
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: Artık yok
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75BG
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti sissil » 24 Aralık 2011 19:57

bende fullden yakıt alıyordum taaki tuv de muayeneye aracı sokana kadar siyah duman atıyor arac yanlız 2 aydır mazotu ordan almayı kestim iyikide kesmisin yoksa egzos tan gecemeyecekti araç...

yakıt yuzunden enjektorlerde sorun var su an tam olarak yanma olmuyor. Bidaha almayacagım en iyisi shell.
sissil
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII extreme 3k
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 65hp
Kilometre: 118000
Yakıt: euro dizel
Lastik Markası: Brdg Turanza Er300
İsim ve Şehir: orhan kızmaz istanbul

İleti mehmetz » 21 Ocak 2012 14:16

Selam arkadaşlar. ben aracımı aldığımda uzun yıllar renault kullanan arkadaş ve akrabalarımın önerileri doğrultusunda petrol ofisi ve total'i kullanmaya başladım. Cardvisit olayı yüzünden de sürekli totali kullanıyorum. ancak geçen yıl hemen evimin önüne açılan full istasyonu yüzünden full kullanmaya başladım. 1 yılı aşkın süredir de kullanıyorum. Allaha çok şükür (!) ki henüz bir arıza yaşamadım. ancak ben de etraftan full hakkında duyduklarım yüzümden temkinli davranarak en çok 2 depoda bir total'e uğruyorum. inşallah bundan sonra da bir sorun çıkmaz. :)
mehmetz
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: ClioIII Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 88hp
Kilometre: 134000
Yakıt: Shell
Lastik Markası: kumho
İsim ve Şehir: istanbul

İleti mekyus » 19 Şubat 2013 03:01

bir yıldır full den alıyorum (eurodizel) hatta kart falan da aldım haftasonları indrim mi ne yapıyormuş sorun yok aracımda tek sorun artık istasyon kapandı alamıyorum artık
mekyus
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 30000
Yakıt: shell
Lastik Markası: dunlop
İsim ve Şehir: zafer istanbul

Önceki

Genel Konular

Kimler çevrimiçi