eni Clio'ya 2012 Altın Direksiyon Ödülü.
Almanya'da düzenlenen En iyi Şehir otomobilleri yarışmasında Peugeot 208, Adam Opel, Fiat Panda,Seat ve Skoda Citigo ile kıyasıya bir rekabete giren Yeni Clio 2012 Altın Direksiyon Ödülünü kazandı.
vipsezgin demiş ki:eni Clio'ya 2012 Altın Direksiyon Ödülü.
Almanya'da düzenlenen En iyi Şehir otomobilleri yarışmasında Peugeot 208, Adam Opel, Fiat Panda,Seat ve Skoda Citigo ile kıyasıya bir rekabete giren Yeni Clio 2012 Altın Direksiyon Ödülünü kazandı.
erim demiş ki:Yaptığınız çalışma için çok teşekkür ederim. Çok bilgilendirici oldu kesinlikle.. Ben de fotoğraflara bakarak ince detayları görme fırsatı yakaladım.. Aracın arka kapısı açık vaziyette bakıldığında, koltuklardaki renk cümbüşü aracı biraz basit ve kalitesiz göstermiş.. Bir de bu renualtnun vites ve elfreni bölümüü hala boş olarak bırakması beni sinir ediyor.. Şu iki ön koltuk arasını güzel bi tasarımla doldursa, elfrenini de şöyle küçük şirin bir şey yapsa, Şu vitesi artık değiştirse.. USB girişini standart yapsa, torpido lamnasını zaten söyleyemeyeyim..
Benim şu anda kullandığım araçta herşey tamam durumda, hiç bir lamba eskik değil.. Hatta cam açma içindeki lambalar dahi yanıyor :) ve 4 cam otomatik :) FULL + FULL.. Arabamın tek bir tane eksiği var... O da Optik farlı değil... Aracım 2010 model faz2 araç.. bundan önceki aracım 2007 clioIII faz1 di.. Farlar optik fardı ve çok seviyordum.. Sanırım clio4 te de optik farı üretmeyecekler..??
Benim aracım bu araçtan bin kat güzel geldi bana.. Beni etkileyen tek özelliği dokunmatik ekranı olması... Ama benim araçta bulunan ses ile arama özelliği, telefon kiti, yağmur sensörü, gece far sensörü falan da eklense bu aracın fiyatı ne olur artık bilmiyorum..!!!! 50 milyara falan satarlar sanırım!!!
kendi aracımı satıp bu aracı almam için benim aracaımın tüm özelikleini içeriyor ve fazladan da bir çok yeni özellikle gelmesi gerekir ki fazladan para vermeye değsin..
guvence2005 demiş ki:ben sadece clio 4 ün şoför kapısını açtım ve tavanın dahada alçak yapıldığını görünce hemen kapıyı kapattım ve geri döndüm. hiç olmamış. millet içini daha geniş yapmaya çalışırken renault heryerden çalıyor. ben bidaha renault almam. opel yada volkswagen bana göre.
erim demiş ki:benim araçta bulunan ses ile arama özelliği, telefon kiti, yağmur sensörü, gece far sensörü falan da eklense bu aracın fiyatı ne olur artık bilmiyorum..!!!! 50 milyara falan satarlar sanırım!!!
kendi aracımı satıp bu aracı almam için benim aracaımın tüm özelikleini içeriyor ve fazladan da bir çok yeni özellikle gelmesi gerekir ki fazladan para vermeye değsin..
burak120320 demiş ki:Ocak'dan itibaren demişlerdi. EDC şanzıman içinde Ocak'dan itibaren demişlerdi fakat bugün EDC için Akbak Plazayı aradım kesin tarih Mart 2013'de belli olacakmış !!
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir