ratig demiş ki:İzmirde bu işi yaptırabileceğimiz usta arıyorum bilen varsa sevinirim.tşk.

ratig demiş ki:bekliyorum.araç 2009 43000 km.5.5 yaşında artık değiştireyim diyorum.ama bu işi çok iyi bilen birinin yapması lazım.bi arkadaş dışarda yaptırdı skoda fabia daha sonra araç hata verdi, çok uğraştı servis hatayı buldu, +400 masraf çıktı.takan usta bir yerde hata yapmış.sizin daha önce yaptırıp memnun kaldığınız ustaya bende yaptırmak isterim.

ratig demiş ki:teşekkür ederim bende g.emirdeyim isabet oldu yakınmış.

engin_er_26 demiş ki:aracı ilk sahibinden 15-20 gün önce aldım sanayide yağını filitrelerini (mazot filitresi delphi orijinal) alıp bir tanıdığıma değiştirttim,
toplamda 265 tl ödedim, orada sordum kaç binde değişecek diye usta bana servis 60-75 binde değiştiriyor ama en az 90 bin km gider dedi, aldığım kişiyi aradım ne zaman değiştirdin diye, maalesef bilmiyor sadece 51 bin km ye kadar servise gitmiş orada değişip değişmediğini bilmediği gibi özel servis ustasıda bilmiyor durumu araç sahibide ustam bilit diyor, bugün triger kayışı üstündeki plastiği aralayıp bakayım dedim kayış pırıl pırıl yazıları dahi düzgün ve kirlenmemiş görünüyor şimdi ustaya gitsem sökecek bakacak iyi bile olsa para almak için değiştirelim diyecek, servise gitsem aynı şey olacak söktüklerinde tekrar tolamak zor geliyor millete ancak yenisini takıp para almaları lazım ki toplasınlar, söktüklerini

ahmet_rcn demiş ki:2014 haziranında aldığımız aracın triger değişmediğini öğrendik bakımla beraber 95 binde değiştirdik. modeli 2008 1.2 ext. serviste krank kasnağı rutin bakımı ve triger seti dahil 1166 tl ye hallettik. aman geciktirmeyin başınız ağrımasın bizde açıkçası geç kaldık değiştirmekte ama şükür bir sorunla karşılaşmadık değişene kadar. çıkan kayış sıfır gibi ama 95bin km yapmış 6 yılını doldurmuş bir kayış. görüntüsüne aldanmadan değiştirmenizi tavsiye ederim.. bizim gibi tanıdık bildik bi ustanız yoksa servisten başka alternatifiniz yok en sağlamı servis..

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir