Reanimation demiş ki:Slm arkadaşlar arabamın yeni aldım 2008 1.5 tdi arka kapıdaki hapörlörler çalışmıyor 2.el aldım aracımı bi ayarı varmıdır yoksa servisemi sokmam gerekir
Sani demiş ki:Reanimation demiş ki:Slm arkadaşlar arabamın yeni aldım 2008 1.5 tdi arka kapıdaki hapörlörler çalışmıyor 2.el aldım aracımı bi ayarı varmıdır yoksa servisemi sokmam gerekir
Aracınızın motor teknolojisi öncelikle dci olarak geçmektedir. İşleyiş aynı, adı farklıdır sadece.
Authentiuqe modeli ise arkada hoparlör olmamakla beraber hat çekilidir. Sadece uçlarına pabuç takıp yeni 13cm'lik hoparlörlerinizin montajını yaptırabilirsiniz.
mekyus demiş ki:benim aracımda 2009 otantik ama arkada haporlör var faz 2 olduğundan mı acaba ?
burak120320 demiş ki:mekyus demiş ki:benim aracımda 2009 otantik ama arkada haporlör var faz 2 olduğundan mı acaba ?
2.el aldıysanız aracı sizden önceki sahibi takmış olabilir, ya da stil paket falan gibi opsiyonlarla alındıysa paket dahilinde satın alınmış olabilir.
Birçok insanın beğenmediği Clio'nun ses sistemini özlüyorum :o Kıymetini billiiiinn : ))
burak120320 demiş ki:Yok yok öyle deme, sana incelettikleri araç muhtemelen cosmo yada sportdur. Edition yada enjoyu incele. Arka kapılarda hoparlör yok =@ Ses kötü değil aslında hakkını yemiyeyim ama arka kapılara hoparlör koyulmadığı için çamur atıyorum bi parça :evil: Bu durum normal tabi sonuçta versiyonlar arası mutlaka fark olacak ama insan kızıyor işte.. Tıpkı bizim torpido lambası gibi bi olay :D Arkalara takıcaktım aslında orta yollu bişiiler ama başka fikirlerim var araba ile ilgili, şimdilik dokunmıycam :Yahoo!:
burak120320 demiş ki:Var var tesisat çekilmiş, sadece hoparlör alıp takmak gerekiyor ama Ankara'nın soğuğu bu işle beni uğraştırmaz, arabayı satmamış olursam bahara takmak niyetindeyim.. Hoparlör tavsiyelerinizide istiycem tabi o zaman :)
KAZIMYILMAZ demiş ki: Hayırdır ya satmayı mı düşünüyorsun arabayı? :o
burak120320 demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki: Hayırdır ya satmayı mı düşünüyorsun arabayı? :o
Ya bu konu yeri değil aslında ama, şöyle bir düşüncem var; Benim araba 1.3 95hp 190Nm tork ve ort yakıt 6,7 civarı. Bu tüketimle bu arabaya binmektense, 1.4 122Hp 200Nm tork benzinli ve ortalama tüketimi 7 lt civarı olan arabaya binmek daha mantıklı geliyor (mazotla benzin neredeyse eşitlendi), en azından dizelin kahrını çekmem (birazcıkta rahat batıyo bana, her zamanki gibi maymun iştahlılıkda var). Bahsettiğim araba Golf 7 1.4 TSI Highline, fiyatı 52bin. Gittim doğuşa ama sipariş bile almıyorlar, bahara doğru tekrar gidicem.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir