Yol Bilgisayarı kaç km kaldı göstergesi arıza

Araçlarımızın tüm elektrik ve elektronik donanım ve aksamlarıyla ilgili konular.

Re: Yol Bilgisayarı kaç km kaldı göstergesi arıza

İleti Serious34 » 09 Eylül 2019 15:11

km'yi sıfırladıktan sonra kalan yakıtla gidilebilecek km hesabı anlık olarak değişmesi normal. çünkü sizin anlık tüketiminize göre ortalama yakıtınız anlık olarak değişiyor. gaza biraz fazla yüklendiğiniz de yakıt artacağı için kalan km düşecektir.
normal kullanıma devam edin, ortalama yakıt tüketimi oturmaya başladığında kalan km miktarıda sabitlenir.
Serious34
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85HP
Kilometre: 63000
Yakıt: Opet
İsim ve Şehir: Tuğberk

Re: Yol Bilgisayarı kaç km kaldı göstergesi arıza

İleti CANEREZEL » 09 Nisan 2020 09:48

s a benimde buna benzer bi sorum var 2013 model reno cilo icon kullanıcısıyım aracın aküsü bitti takviye yaptım haliyle iki gün sonrada orjınal aküsünü alıp taktırdım yanlız araç taki arıza aku takmadan devam ediyordu takviye yapamadan bi gün önce bi sorunu yoktu akü bitti bu sorun meydana geldi sürekli km ortalama yaptıgı mesafe yaktığı yakıt sürekli sıfırlıyor sadece genel km sabit onu sıfırlamıyor bilgisayara bağlattım bi srun gözükmüyor bakımını yeni yaptırdım arızalarıda yaktı bakımdan önce hepsini söndürdü servis bidahada yakmadı sadece sıtart stop yapılamıyor yazıyor ama hata vermiyor bu konularda bi bilgim yok yyardımcı olursanız simdiden allah razı olsun saygılar
CANEREZEL
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: Clio4
Motor Tipi & Gücü: 1,5 90hp
Kilometre: 118000
İsim ve Şehir: konya

Önceki

Elektrik & Elektronik

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir