BAKIM demiş ki:Aracın orijinal lastikleri 165/65/15 mı yoksa 185/60/15 mı eğer birinci ebatlardaysa ve lastiklerde yıldan dolayı sertlesmisse sarsıntı kaçınılmaz oluyor ben 165 olan lastiklerimi 185 /60/15 ebada çevirdim ve mislen lastik aldım araçta inanılmaz bir konfor oluştu tavsiye ederim.
semih89 demiş ki:araclarımızda bir passat konforu yok tabiki. O kasislere girince o tokluk falan öyle üst sınıf araçlar gibi değil .Ama inanın sınıfındaki birçok araçtan iyi. selefleri punto , fiesta , corsa , hatta megane falan kesinlikle cliodan bu anlamda iyi değil. sanırım sınıftan dolayı fazla bişey beklememek lazım
ByOnder demiş ki:4 sene olmuşsa lastikler kesin lastikten diyebilirim hele birde bridgestone ise bildiğin taş oluyorlar. lastik değiştirmek için sadece diş derinliği seviyesine bakılmamalı bunu söyleyen lastikci boşa o işi yapıyor bir lastiğin raf ömrünün dahi olduğunu düşünürsek aracımızda bu ömür çok çok daha etken hale gelir. Bridgestone zaten kolay kolay erimeyen sert yapılı bi lastik bende uzun zaman inat ettim ya daha yeni lastiklerim die ama öle olmuyor bi zaman sonraki yakın o zaman ben 5 yıl kullandım aracınız abs li olmasına rağmen ara ara kızaklamaya en ufak bi eğimli kalkışta patinaja düşmeye başlayınca anlıyorsunuzki bu lastik bitmiş.
Şimdi depoda duruyor lastiklerim dışardan her gören dioki ya yazık değilmi bu lastiklere öle gözüküyor ama öle değil çok farkediyor %30 40 diebilirim.
semih89 demiş ki:araclarımızda bir passat konforu yok tabiki. O kasislere girince o tokluk falan öyle üst sınıf araçlar gibi değil .Ama inanın sınıfındaki birçok araçtan iyi. selefleri punto , fiesta , corsa , hatta megane falan kesinlikle cliodan bu anlamda iyi değil. sanırım sınıftan dolayı fazla bişey beklememek lazım
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir