kmlclk demiş ki:aracıma 5cm spor yay almak ıstıyorum ön arka fakat bunun montaj fıyatı nedır acaba uygun yapan yer varmıdır avrupa yakasında
samet358 demiş ki:Ben Bursa'da 100 tl'ye tabiri caizse döve döve taktırdım. 100 liraya bile tamam diyoruz adam haftaya gel takalım diyor. Nedense benim sorduğum çoğu tamirci uğraşmak istemedi. adama yay takılacak diyorum boş vakit lazım ona diyor. sanki bedava taktırıyoruz. esnaf milleti işte..
ByOnder demiş ki:Motor ustasına giderseniz angarya iş olarak görür o sebeple bu tarz cevaplar verir tuning cilere gidilmeli...
ByOnder demiş ki:maslak oto sanayide bir abimiz var ama yay uygulamaları ile ilgileniyormu tam emin değilim istanbul dışında olduğum için görüşemiyoruz telefon ile ulaşıp sorabilirsiniz adımıda verirseniz yardımcı olacaktır. En azından yapıp yapmadığını yapıyorsa kaç paraya yaptığını söyler...
Benim adım Önder ÖZKURT ustamız Orhan DEMİR bilgileri linkte mevcut.
http://www.tubiba.com/otovizyon-elektri ... k.facebook
onur-d demiş ki:maşallah sanzımanmı ındırıyormus işçiliğe bak :D
ByOnder demiş ki:Yersen hesabı olduğunu düşünmüyorum gerçekten angarya iş orası İstanbul bak samet arkadaşımız zorla 100 liraya yaptırdığını söylemiş 50 liraya yapacak biyer bulacağını sanmam bugün samsunda ustamı aradım motor ustası abi hiç bulaştırma beni o işe dedi zaman değerli bir şey... emekde.
Bu tarz yaklaşımınızda hiç hoş olmadı açıkca söyliyeyim
ByOnder demiş ki:İşte hocam inanın baskı balatanın değişimi 4 yayın değişiminden daha kolay he size teknik olarak baskı balata denildiğinde daha önemli bi işmiş gibi gelio ama burda önemli olan parçanın araç için önemi değil yapılan işin aldığı zaman 4 lastik söküp takmaya 20 lira alıyorlar.
Çok merak ettim bu işi kaça yaptıracağınızı yaptırdığınızda paylaşırsanız çok sevineceğim bizde öğrenmiş oluruz : )))
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir