Özellikle taksi-dolmuşlarda görüyorum arkadaşlar geçenlerde koltuk kılıfı yapan bir yerde inceleme fırsatım oldu plastiğe benzer sedef görünümlü bir malzeme ,ilk başlarda çok hoş bir görüntüsü oluyor ama bir süre sonra çatlama ve yırtılma oluyor ve eskisinden beter duruyor hiç tavsiye etmem bence yaptırabilirseniz gerçek kuzu derisinden yaptırın derim .
Arkadaşlar benim de direksiyon kılıfıyla ilgili bir sorum olacak. Yeni konu açmak istemedim. Megane aracıma Priveleg donanımdaki bej direksiyon kılıfından almak istiyorum. Servislerde bulabilir miyim? Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? Ya da başka yerden temin edebilir miyim?
Benim bildiğim; Yetkili servisler öyle kaplama işlemi yapımıyor. Direkt direksiyonu değiştirelim diyorlar şaka gibi. O da 1000 lira söz konusu. Saçma olur elbette ki. Ama yeni başlayan bir hizmet varsa bilmiyorum tabii.
MertDeniz demiş ki:Reno servislerinde ve özel deri kaplama yapan yerlerde fiyatlar nasıl peki?
Devrim hoca'nın dediği gibi servisler kaplama yapmaz. Ben teksilkent'te en kaliteli deriden yapılan direksiyon için 100tl fiyat aldım. 3 saatte yapılıyor. Abim kendi arabasına yaptırdı, benim hoşuma gitti açıkçası.
Benim direksiyonunda deri kaplaması sol alttan yırtıldı iyice büyümeden deri yapıştırıcısı kullansam işe yararmı acaba ? kalkan yerleri bozmadan yapıştırsam ? deneyen oldumu acaba ?
Arkadaşalar şu adamın yaptıklarına bakın araca sonradan esp taktı orjinal farların içine zenon gömdü,far yıkma taktı aracı cılgın gibi temziledi valla helal olsun