emretpc demiş ki:Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. :)

KAZIMYILMAZ demiş ki:Bu arada aklınızda olsun o kapaklar belli bir süre sonra gevşeyip belli bir hızda rüzgarında etkisiyle tıkırtı yapıyor. Bu kapakları söküp etrafına bir bant çekip tekrar takınca o ses kesiliyor.emretpc demiş ki:Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. :)

planetearth demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Bu arada aklınızda olsun o kapaklar belli bir süre sonra gevşeyip belli bir hızda rüzgarında etkisiyle tıkırtı yapıyor. Bu kapakları söküp etrafına bir bant çekip tekrar takınca o ses kesiliyor.emretpc demiş ki:Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. :)
kardeşim merhaba, bu bahsettiğin kapak sesleri bende çok fazla duyulmaya başladı. kapı iç döşemelerini sökmek mi gerekiyor bant çekebilmek için başka bir pratik yolu var mı? bilgilendirirsen çok iyi olur.

KAZIMYILMAZ demiş ki:O kadar kolay ki, 2 dakikada kendin halledebilirsin kardeşim. Tek yapman gereken şey ince sivri bir şeyle (İnce bir tornavida olabilir) o plastik parçayı kenarından dışarıya doğru hareket ettir. Ama dikkat et boyaya zarar verme. (Ben çok dikkat etmedim ama boyada hiç bir sıkıntı oluşmadı.) Tık diye atıyor zaten. Daha sonra çıkan kapağın etrafını siyah elektrikçi bantıyla bir yada iki tur olacak şekilde sar ve yerine oturt. Zaten biraz zorlanarak girecek yerine. Elinle test et zaten beton gibi yerine oturmuş ve oynamıyor olacak.planetearth demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Bu arada aklınızda olsun o kapaklar belli bir süre sonra gevşeyip belli bir hızda rüzgarında etkisiyle tıkırtı yapıyor. Bu kapakları söküp etrafına bir bant çekip tekrar takınca o ses kesiliyor.emretpc demiş ki:Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. :)
kardeşim merhaba, bu bahsettiğin kapak sesleri bende çok fazla duyulmaya başladı. kapı iç döşemelerini sökmek mi gerekiyor bant çekebilmek için başka bir pratik yolu var mı? bilgilendirirsen çok iyi olur.

planetearth demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:O kadar kolay ki, 2 dakikada kendin halledebilirsin kardeşim. Tek yapman gereken şey ince sivri bir şeyle (İnce bir tornavida olabilir) o plastik parçayı kenarından dışarıya doğru hareket ettir. Ama dikkat et boyaya zarar verme. (Ben çok dikkat etmedim ama boyada hiç bir sıkıntı oluşmadı.) Tık diye atıyor zaten. Daha sonra çıkan kapağın etrafını siyah elektrikçi bantıyla bir yada iki tur olacak şekilde sar ve yerine oturt. Zaten biraz zorlanarak girecek yerine. Elinle test et zaten beton gibi yerine oturmuş ve oynamıyor olacak.planetearth demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Bu arada aklınızda olsun o kapaklar belli bir süre sonra gevşeyip belli bir hızda rüzgarında etkisiyle tıkırtı yapıyor. Bu kapakları söküp etrafına bir bant çekip tekrar takınca o ses kesiliyor.emretpc demiş ki:Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için. :)
çok teşekkürler kardeşim. en kısa sürede yapacağım çünkü yolda çok ses yapıyor ve 3 kapıda da bu ses var.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir