oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...

KAZIMYILMAZ demiş ki:Yapalım artık İzmir'de de birşeyler ya :) Sayı artıyor sanki...

onurksk demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Yapalım artık İzmir'de de birşeyler ya :) Sayı artıyor sanki...
Bizde İzmir olarak kendi aramızda mini organizasyon yapalım bari şu yağmurlar bi geçsinde kordona gidelim
:beer:

oggomoggo demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...
İzmir'den olduğun için belki pano mesajlarımız karışıyor olabilir. :lol:
Vallahi olabilir Hocam.
İzmir Neredesin Hocam? Ben Aliağa
Onur KSK zaten biliyoruz. :)
Kordon çok iyi olur ama dönüş için içmeyen birileri olması lazım yanımda.

KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...
İzmir'den olduğun için belki pano mesajlarımız karışıyor olabilir. :lol:
Vallahi olabilir Hocam.
İzmir Neredesin Hocam? Ben Aliağa
Onur KSK zaten biliyoruz. :)
Kordon çok iyi olur ama dönüş için içmeyen birileri olması lazım yanımda.
İş yeri A.O.S.B.'de,
ev Hatay'da... :)
Evet ya haklısın senin dönüş yolunda çevirme olabilir menemen civarlarında dimi?
Ama cidden şu havalar az düzelsin yapalım ya birşeyler içer muhabbet ederiz çok güzel olur.

erim demiş ki:Sevgili İzmirli Arkadaşlar , Istanbul Organizasyon sayfasını İzmir yapmışsınız :) Lütfen İzmir buluşması diye yeni bir konu açıp oradan organize olunuz :)
Sevgiler.. :)
Beni de haberdar edin.. Ben de gelmeye çalışırım İzmire sayı fazla olursa..

cavit37 demiş ki:selamlar.
benide yazın listeye kartal dan
autodrom tuzlanın neresinde? orhanlı tarafındamı??

erim demiş ki:HkNKLyNc demiş ki:GEÇMİŞ OLSUN
Çok teşekkürler :) Valla şirketçe zehirlendik sanırım yemek firması yüzünden, 103 kişilik bir firmayız, benim gibi 20 arkadaş da aynı problemlerden şikayetçi, serum yiyen, bayılanlar olmuş aralarında.. Bu 5. gün bakalım.. Kendimi iyi hissediyorum ama motor bölgemde hala hararet var :) Yakıtı tam yakamıyor hatta hiç yakamadan çiğ atıyor :)

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir