Teşekkürler Oğuz1, Arslan, Cliocu.
Cliocu, çok haklısın. Dediklerin çok doğru ama ben belirtmeyi unuttum, o ada çok büyük bir ada ve trafik lambaları olan bir ada. Biz oraya yaklaşırken bize yeşil "yanıyormuş". En öndeki öyle dedi. Sanırım o araç daha yeni kırmızıya dönen bir durumda hızını kesmeyerek girmiş kavşağa falan... O yüzden kırmızıya yüklendim. Ya değilse netice ne olursa olsun suçlu benim. :)
Evet lastikleri değiştireceğim çok kısa zamanda. Ama ABS'nin erken devreye girmesini ben yine lastiklere bağlıyorum. Lastiklerin dişleri aşındı ve diş dipleri sıfır hâlindeki uçlarına nazaran daha sert olur diye biliyorum. Bugün uğrayıp diş kalınlığını ölçtürüp tampona baktıracağım. Bakalım ne diyecekler...
Bu sabah vurduğum eleman geldi. Şöyle yaptık, sizce kötü mü ettim? Tutanağı doldurduk, tüm bilgileri girdik. Ruhsat ile ehliyet kopyalarını verdim çocuğa (üzerinde "Sadece Trafik Sigortası İçindir" yazdım). Eleman daha önceden tecrübeliymiş. Aldı gitti. Bir de bulunduğum üniversitede öğrenci. Ben de hocası oluyorum bu durumda. "Hocam ben hâllederim siz zahmet etmeyin." dedi.
Benim de hayatımda ilk tecrübem. Umarım yanlış bir durum yoktur ortada.