ali26 demiş ki:clionun son halinide koyarsanız daha güncel olacak
Devrim de demiş ki:...Eğer "yukarıda neden Faz-1, neden Faz-2 yok?" diye soracaklar için hemen yazayım; Çok sayıda ve gerçekten yüksek çözünürlükte Faz-1 ve Faz-2'ye ait fotoğraflar buldum. Zaman içerisinde her iki Faz'dan faydalanarak arka planı değiştireceğim. :)
Teşekkürler Uğurluhan.
Bir dönem (çok önce) Shoutbox konusunda ben de öyle düşünüyordum ama sonradan alıştım herhalde. Ama o konuyu Erim'e sormak lazım.
Ben şöyle düşünüyorum; Forum'umuzun önceki döneminde sohbete ve karşılıklı muhabbete meraklı üyelerimiz vardı. Forum içindeki ciddi konular, sırf geyik ve boş muhabbetlerle doluydu. Sanırım Erim buna önlem olarak yerleştirmiştir. Şimdi o kadar sık kullanıldığını ben de sanmıyorum. Admin'ime muhalefet olmayayım ama, bağımsız ayrı bir sayfaya alabiliriz belki. Ekleme: Ya da Shoutbox'ın sadece ana sayfada görünmesi güzel olabilir. Hem açılan her sayfa için gereksiz veri trafiğine sebep olmaz hem de dediğin gibi yukarıda kalabalık bir görünüm vermez. Bu arada Site Duyuruları kısmı da kalabalık bir görünüm veriyordur. O kutu sürekli kalmayacak orada...
Teşekkürler önerin için.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir