Sevgili genç arkadaşlarım hakkımda yazdıklarınıza teşekkür ederim.İnanın bende her arabamı kredi ile aldım İzmirde kendi yağı
ile kavrulan mütevazi bir mobilya imalatı yapan atölyem ve yanımda çalışan 6-7 arkadaşım vardı,ilk arabam işime yarasın diye ailemim desteği ile alınan 76 model bir ANADOL kamyonetti,öğlen bir saat paydosumda bile yıkayacak kadar aşıktım arabama.
Çok haklısınız çizilince içiniz gidiyor benimde öyle olurdu biliyorum ama sonra yaşama dalınca evlilik çoluk çocuk vs.vs.vs...
Ne olur yalvarırım size...Evliliğiniz çizilmesin,sevginiz çizilmesin,evlatlarınız çizilmesin...Araba kapısı bu değişir,takılır,sökülür,
araba gider araba gelir....Ama kırılan kalp,darbe alan bir evlilik,hastalanan bir evlat kaç kapı çiziğine bedel biliyormusunuz...
Size bu satırları yazarken ağlıyorum...Bende sizler gibiydim...Size samimiyetle söylüyorumki kullandığınız araçlar son arabanız değil,göreceksiniz bunu...Orson Welles-I know what it is to be young diyordu bir şarkısında...Ben gençliğin ne demek olduğunu biliyorum,siz yaşlılığın ne demek olduğunu biliyormusunuz...
Hepinizi çok seviyorum genç arkadaşlarım,saygı ve sevgilerimle...
Adı geçen parçayı dinlemek isterseniz:
http://www.dailymotion.com/video/x5z14u ... to-b_music