Oktay ACAR » 28 Ağustos 2010 10:35
Arkadaşlar unutmayın ülkemizde kanunlar SUÇLUYU,DOLANDIRICIYI,HIRSIZI,GASPÇIYI ve KANUNSUZ İŞ YAPANI kollar...
Benim arabamı tel ile açan birini görsem herhalde sağlam bırakmam,o istediği kadar derdine yansın...Bir tarihte İzmirde
Fevzipaşa bulvarında kısa süreli park etmiş araçlara dahi polis tekerlek kelepçesi takıyordu...Birine şahit oldum ön tekerleğe
polis kelepçe taktı on adım uzaklaşmıştıki araç sahibi geldi memur bey diye seslendi, polis oralı olmadı araç sürücüsü bagajı açtı
bir ağır çekiç çıkardı kilidi kırdı kelepçeyi açtı bulvarın ortasına fırlattı ve gitti...Ve buna benzer bir kaç olaydan sonra İzmirde o uygulama kalktı,hangi güç benim arabamı gasp edebilir,kelepçeleyebilir...Maalesef SUSTUKÇA SIRA BİZE GELİYOR...
Birazda kabahat bizde haklarımızı bilmiyoruz arkadaşlar hangi kanun benim arabamı telle açma görevini vermiştir o SERSERİ'ye...Bundan dolayı diyorum ki...
ÇİNGENEYE BEYLİK VERİRSEN ÖNCE BABASINI ASTIRIR...
Arabamı tel ile açan birini gündüz dahi görürsem tepelerim,gitsin önce tedavi olsun sonra beni şikayet etsin... :)))