ugurluhan » 23 Mayıs 2010 22:03
Aaaaaah ah! Otantik 1.2 cliom da O bagaj lambası için zamanında ne tesisat tapmıştım. Panzidota bir swich takmış, pille beslenen, 5 ledli bir lamba yapmış ve metal bir arkalık yapıp boş lamba yuvasına geçme usulu tutturarak monte etmiştim. Süper çalışıyordu. Tesisat hala duruyor. Sonra ilk gidişimde serviste konuyu dile getirince parası neyse vereyim takın bu ne rezalet deyince, servis müdürü ne demek hocam hediyemiz olsun diyerek lambayı vermek istemiş, ancak ellerinde olmadığı için 2 gün sonra kargoyla göndermişti. Tesisat var ancak bagajın o yandaki halı kaplamasının altında. Usta eliyle ittirip döşemeyi açtı, soketin ucunu delikten dışarı çıkardı. Bende lamba gelince saniyeler içinde yerine takmıştım ve o paha biçilemez ışığı görmüştüm.... Lamba iç aydınlatmayla paralel çalışıyordu. Yani kapılardan biri açılıp tavan lambası yanınca bagaj lambası da yanıyordu. Bagajı açmak şart değildi yani. 10 dk. felan kapılar açık kalırsa tavan lambası ile birlikte bagaj lambası da sönüyordu. Akü bitmesin diye böyle bir koruma var herhalde. Bazı arkadaşlar sürekli yandındığından bahsetmiş. Sanırım onların tesisatta problem var. Baktırmalarında fayda var.