İlk önce geçmişolsun dileyip aracın yol tutuşu ile ilgili tereddütleri olanlara nacizane fikirlerimi ve başımdan geçen bi olayı anlatıcam. ben müsait zaman ve mekanları yakaladığımda araçla çok fazla oynayan biriyim ve bunu genelde aracımın limitlerini reaksiyonlarını ölçmek sınırlarını bilmek için yaparım mesela ıslak zeminde çok kez spin attırsamda henüz kuru zeminde bunu başarabilmiş değilim tabiki belli hız limitleri çerçevesinde yada virajlarda ben ideal cizgiden çıkması için gaza yüklendikçe inatla tutunuşu çok bariz hissediliyo ve güven veriyo.
Ayrıca yaşadığım muhtemel bi kaza anındada olay şöylee gelişti şehirler arası tek şeritli gidiş geliş yolda bize doğru kendi şeridinden tır geliyor tırın arkasında bir jip sollamaya çıkmış muhtemelen sollamayada aşırı süratli olduğu için çıktı duramayacak kadar hızlı ve yolun eğiminden dolayıda tır önünde birden peydah oldu buda tıra girmektense sanırım bizi gözüne kestirdi yani resmen canıma kast dıbu yani film şeridi gibi zaman çok hızlı ama çok yavaş öyleki 3 araç tır jip ve ben aynı noktada kesişicez yani haklı olan ben olduğum halde kafadan girmektense sağ tarafa kırmaya karar verdim sağ taraf da yarım şerit kadar mucur sonra tarla kafadan girmekdense tarlaya uçmak daha iyidir nitekim ben sağa kırdım son raddeye kadar sağ ön arka iki teker mucurda elamanda aramızdan geçti tabi ama işkence bittimi bitmedi o mucura girmesi gibi çıkmasıda ap ayrı bi dertti ve sorunsuz çıktık o hengameden jipi durdurabilme imkanım olsa sahibini birdaha araba kullanamayacak kadar döverdim heralde o mucurun çıkardığı ses hala kulaklarımdadır.
Son olarakda kaza ile ilgili bi tahmin yapayım bence araç bi kamyona arkadan altına girmiş muhtemelende toprak taşıyan bi kamyondu altına girdiği için ön tampon darbeeyi ağır almadı kasa ön camı ve tavanı ezdi benim tahminim bu