burak120320 » 16 Kasım 2012 09:43
Yok hocam durum bu şekilde değil. Bana ulaşıp bu sorunları anlatan aracın ilk sahibi zaten, aracı 50.500TL'ye almış (bankaya olan kredi borçlarını ben kapattım) bu sorunlar yüzünden bir hışımla (haklı olarak) bayiye vekalet verip satmalarını istemiş. Satış sonrası bayiden 45bin TL almış, bayinin benden karı 500 TL. Şuan Toyota kullanıyor, yaşanan sorunlar yüzünden Opel'e hala oldukca sinirli ve tekrar böyle bir sorun yaşanması halinde birlikte hareket etmeyi, elindeki onarım evraklarını vs.. bana verebileceğini söyledi, intikam istiyor :D Daha öncede söylediğim gibi araçta bir sorun yok aslında, sadece viteste takılmalar olunca acaba sebep yine aynımıdır diye işkillendim, bi baktırcam bakalım nedir ne değildir.. Ayrıca netten biraz araştırdım dün, aynı sebepten 1 sene içinde 2 den fazla ya da farklı sebeplerden 3 den fazla arıza yapan bir çok aracın değişimine veya iadesine hükmetmiş mahkeme!! Dediğim gibi bakıcaz duruma, (benimki sadece bir düşünce, pek umudum olduğunu söyleyemem) böyle bir sorun varsa yine o zaman bizim avukatlara bi danışcam bişeler yapabilirmiyiz diye.