onur-d demiş ki:60 liraya krom kapı kolu var alın takın
frk3537 demiş ki:merhaba aynı konuda bende sıkıntı çekmekteydim. aracım 2009 model clio 3. benim kapı kollarıda gri renkteydi. üç beş gün önce renault mais'e mail attım. işte aracımın servis bakımlı olduğunu, 2009 model bir araçta böyle sıkıntıların olmasının hoş olmadığını maile yazdım. ertesi günü yetkili servisten aradılar ve aracı bıraktım. kapı kollarını ücretsiz çok güzel bir şekilde boyadılar. hatta verniğin kuruması için bir gece araç serviste kaldı. sizlerde maise şikayetinizi bildirin. dönüş yapacaklardır.
impossible demiş ki:frk3537 demiş ki:merhaba aynı konuda bende sıkıntı çekmekteydim. aracım 2009 model clio 3. benim kapı kollarıda gri renkteydi. üç beş gün önce renault mais'e mail attım. işte aracımın servis bakımlı olduğunu, 2009 model bir araçta böyle sıkıntıların olmasının hoş olmadığını maile yazdım. ertesi günü yetkili servisten aradılar ve aracı bıraktım. kapı kollarını ücretsiz çok güzel bir şekilde boyadılar. hatta verniğin kuruması için bir gece araç serviste kaldı. sizlerde maise şikayetinizi bildirin. dönüş yapacaklardır.
örnek maili ve mail atılması gereken adresi yazarsaniz iki clio dynamique aracim icin de yazarim, ama antalya'da mais subesi yok, sanirim şahıs bayileri de müşteri memnuniyeti kapsamında yapmaz böyle birşey :?:
frk3537 demiş ki: maili renault.com.tr adresinden üst kısımda bize ulaşın linki var tıklayınca orada şikayetimi bildirmek istiyorum linkine tıklatınca önce araçla ilgili bilgileri(km,plaka,şasi numarası vs.) yazmanızı istiyor. ben şahsa ait yetkili servise yaptırdım. mais maili istediğin yetkili servise yönlendiriyor. ben devamlı bakıma gittiğim yeri istemiştim. mail örneği ise şöyle; (kendim için) iyi günler. 2009 model renault clio hb 1.4 expression gök gri rengi araca sahibim. aracımın tüm bakımları yetkili serviste yapılmaktadır. fakat fabrika çıkışı gri renkte olan dış kapı kolları siyah renge dönmüş bulunmaktadır. servis bakımlı bir araçta böyle sıkıntıların olması kabul edilmesi zor bir durumdur. bu konudaki sorunun giderilmesini istiyorum. ilginize şimdiden teşekkür ederim. şeklinde bir mail attım.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir