oguz1 demiş ki:Yetkili servislerin biraz pahalı olduğu bir gerçek ama 100 de 20 indirim leri yakalarsanız dışarıdan daha uyguna geliyor. Ön fren balatalarını dışarıda 3 ayrı parçacıya ve renault servisine sordum en uygun işçilik dahil 95 tl dediler. Ankara maiste 90.50 tl ye değiştirdim.
Yağ değişimini serviste 106 tl ye yaptırdım. Dışarıda 55 tl yağ, 20tl 1 lt yağ, 10 tl filitre işçilikte ne vereceğimiz mechul malzeme 85 liraya geliyor karter contası hariç elinede 10tl 20tl vereceksin yine aynı parayı buluyor. 5 tl 10 tl için yetkili servisten kaçılmaz.
60 000 bakımı bizim en ağır bakımımız seneye bu bakım yapılacak benim araca 4 sene geçtiği için. Şimdiden araştırmaya başladım, sonuçta muhtemelen şöyle olacak;
Polen ve hava filitresini kendim değiştireceğim dışarıdan alacağım ORJİNAL parçalarla.
Yağını ve triğer setini yetkili serviste değiştireceğim 100 de 20 fix paket indiriminden faydalanarak. Böylece fazla kazık yemeden(veya hiç) garantili olarak içim rahat araca binmeye devam edeceğim.
Kazasız günler.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir