Beni de ekleyin arkadaşlar.
Aliağadayım.
oggomoggo demiş ki:Beni de ekleyin arkadaşlar.
Aliağadayım.
ufuk demiş ki:buca çok yakıyooo 7.3
KAZIMYILMAZ demiş ki:ufuk demiş ki:buca çok yakıyooo 7.3
Offf 7.3 acaip çok ya.
Benim araçta;
İnsan gibi kullanırsam 4.7 - 4.8
İnsanlıktan çıkarsam 5.2 - 5.4
Son bakımdan sonra baya düştü tüketim...
KAZIMYILMAZ demiş ki:Bizim araçları akıllıca kullanırsan çok ekonomik ama az performansa kaçarsan yakıtı abartıyor :)
Mümkün mertebe ben fazla gazlamamaya çalışıyorum Allah muhafaza bunun pompası var, turbosu var, enjektörü var :) elimize almayalım...
onurksk demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Bizim araçları akıllıca kullanırsan çok ekonomik ama az performansa kaçarsan yakıtı abartıyor :)
Mümkün mertebe ben fazla gazlamamaya çalışıyorum Allah muhafaza bunun pompası var, turbosu var, enjektörü var :) elimize almayalım...
Yok ya ara sıra coşuyorum işte yoksa genelde insaflıyım sakin kullanıyorum :) millet arabalarının son hızını dener ben daha en fazla 140 yaptım :D
kmlclk demiş ki:arkadaşlar bende ortalama yakıt tuketımım 5.5lt gosterıyor ama tabiki hava soğuk ve benim oturdugum yer esenler. trafik+yollar bozuk yavas gıdıyorsunuz + dur kalklar cok oluyor minübüscüler sayesınde. ben buduruma gore normal yaktıgını dusunuyorum. yanılıyormuyum acaba ?
KAZIMYILMAZ demiş ki:kmlclk demiş ki:arkadaşlar bende ortalama yakıt tuketımım 5.5lt gosterıyor ama tabiki hava soğuk ve benim oturdugum yer esenler. trafik+yollar bozuk yavas gıdıyorsunuz + dur kalklar cok oluyor minübüscüler sayesınde. ben buduruma gore normal yaktıgını dusunuyorum. yanılıyormuyum acaba ?
İstanbul trafiğine göre normal bence ya... İzmir'de bile zaman zaman o rakamları bulabiliyor.
onurksk demiş ki:Bu ara inat ettim artık tasarruflu kullanmanın dibine vurdum şehir içi 100 km / 5.7 Lt yakıyor 0.23 Kuruş benim için çok iyi dahada abartmamak lazım sıkıldım yavaş gitmekten ruhum sıkılıyo yolda tasarruf yapıcam diye :D uzun yolda dahada düşer şehir içi dur kalk çok oluyo
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir