Devrim » 13 Şubat 2010 10:53
Gerçekten, bir çizik bile insanın canını sıkabiliyor. Eh hani tamam, bir çok açıdan bakılabilir, yok fani dünya, yok dünya malı boşver falan... Dünya malı ise dünya malı kardeşim. Şu beş günlük dünyada bile malıma gözüm gibi bakmayayım mı yani? Deli gibi çalışıp didiniyoruz da alıyoruz aracımızı. Göz bebeğimiz olmasın mı... Ben her geçen gün aracın sağında solunda yeni bir çizik veya kaşıntı görüyorum; Biri üzerine oturmuş, biri yaslanmış, kot pantolonundaki metal çizmiş, diğeri kasten tırnağıyla şekiller çizmiş falan. Bunlar ufak şeyler ama bunlara bile canımız sıkılıyorken bir aracın gelip girmesi kadar da pis bir şey yoktur gerçekten...
Hayır bir de ne diyebilirsin ki? Hani sarhoş olsa, önüne bakmasa kızarsın tamam da. Köpeği kurtarma manevrası sonucu çarpana da ne kadar ne diyebilirsin. İnsan sıkışıp kalıyor. (Lisedeyken; Sağ şeritteki araç, adama çarpmamak için refleks olarak sola kırmıştı da babam çarpmıştı araca. Neyse ki adam insaflı çıktı da herkes kendi yoluna denildi.)
Neyse... Geçmiş olsun Özgür valla. Bu tip başlıkları görünce "eyvah" diyorum, üzülüyorum. Sağlık olsun diyorum...