oguz1 demiş ki:Ankara için 1180 km yaptım geçen yaz ölçmüştüm net rakamdır. PC deki gidilecek yoluda geçilen km ye eklemiştim.
spedermen demiş ki:Bu verdiğim değerler gerçek değerler. Eğer daha inandırıcı olacaksa yol bilgisayarının resmini çekipte koyabilirim.
Söylemiş olduğunuz farklılık 30 km altında yol bilgisayarının değer göstermemesinden kaynaklanabilir.
Zamlardan önce 106 bin lira yakıyordu şimdi tahminim 120 civarı olmuştur.
Arabayı devirli kullanıyorum fazla trafikte işim olmuyor. yine inanmayacaksınız belki ama bu verdiğim değerler şehir içi.
Yani bu 900 km yi şehir içinde yaptım. Ama şehirler arasında ankara izmir yolunda yakıt sarfiyatı biraz daha fazla oldu.
Onu da cut offu uzun yolda kullanamamaya bağlıyorum.
tserce demiş ki:spedermen demiş ki:Bu verdiğim değerler gerçek değerler. Eğer daha inandırıcı olacaksa yol bilgisayarının resmini çekipte koyabilirim.
Söylemiş olduğunuz farklılık 30 km altında yol bilgisayarının değer göstermemesinden kaynaklanabilir.
Zamlardan önce 106 bin lira yakıyordu şimdi tahminim 120 civarı olmuştur.
Arabayı devirli kullanıyorum fazla trafikte işim olmuyor. yine inanmayacaksınız belki ama bu verdiğim değerler şehir içi.
Yani bu 900 km yi şehir içinde yaptım. Ama şehirler arasında ankara izmir yolunda yakıt sarfiyatı biraz daha fazla oldu.
Onu da cut offu uzun yolda kullanamamaya bağlıyorum.
Hocam çok iyi değerler, ben yeni aldım clio 3 1.2 16 V daha net bir neticeye varamadım ama dedğiniz gibiyse süper, yalnız anladığıma göre dizeller oldukça tasarruflu.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir