Hasan merhaba öncelikle.
Öğrenci olarak yeni bir teyp almak masraflı görünebilir. Ama çok sorun etme bence çünkü zaman içinde bir de bakmışsın ki ses sistemini değiştirmeyi kafana takmışsın. Genelde bu ses sistemi konusu üzerine titreyenler bunu bir defa bile olsa aklından geçiriyor.
Demek istediğim şu ki, öncelikle tasarruf yapıp, teybi değiştirmeyi düşünebilirsin. Eğer, "yok hayatta değiştiremem, durumum çok kısıtlı" dersen (emin değilim ama) teybi sökerek kapağını çıkarabilir ve şu Carbon kaplama denilen malzemelerden alıp geçici olarak da olsa kötü görünümü giderebilirsin.
Yani yerinde olsam sanırım böyle bir şeyler yapardım.
Zaten dün farkettim, havalandırma yönünü ayarlayan (öncam-iç çıkışlar-ayaklar vb. ayarı yaptığımız) düğmenin etrafında sanki soyulma olacak gibi. Olsun sorun değil. Canım sıkılırsa o konsol kapağını komple çıkartır, zımparalar ve boyarım diye düşündüm. Teybin ön yüzündeki kapak ve tuşları kolaylıkla söklebilir. Sen de böyle bir şey düşünebilirsin.
senercee demiş ki:Benim Teybinde 3 Düğmesi Beyaza Döndü Çok Sinir Oluyorum Bazen Teybi Söküp atasım Geliyor
Fakat Karar Verdim Teybi Değişeceğim. Teybi Değişmekte Kadarsızdım Başlangıçta, Direksiyon Altındaki Kumandalar ve Ekran İptal Olacak Diye
Sonra Bir Parça Buldum Bütün Teyiplerle Uyumlu Oluyor ve Sorunsuz Çalışıyor Kumanda ve Ekran Parçayı Satan Kişi Garanti Bile Veriyor
Teybmi Değiştireceğim Bende, Orjinal Teybin Özellikleride Çok Kötü.
impossible demiş ki:senercee demiş ki:Benim Teybinde 3 Düğmesi Beyaza Döndü Çok Sinir Oluyorum Bazen Teybi Söküp atasım Geliyor
Fakat Karar Verdim Teybi Değişeceğim. Teybi Değişmekte Kadarsızdım Başlangıçta, Direksiyon Altındaki Kumandalar ve Ekran İptal Olacak Diye
Sonra Bir Parça Buldum Bütün Teyiplerle Uyumlu Oluyor ve Sorunsuz Çalışıyor Kumanda ve Ekran Parçayı Satan Kişi Garanti Bile Veriyor
ara aparatı ne kadara nereden aldın?
senercee demiş ki:impossible demiş ki:senercee demiş ki:Benim Teybinde 3 Düğmesi Beyaza Döndü Çok Sinir Oluyorum Bazen Teybi Söküp atasım Geliyor
ara aparatı ne kadara nereden aldın?
Daha Almadım Ama Görüştüm Telefonla Şuan Teyp Bakınıyorum
Buradan Bilgi ve Temin Edebilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... uldu/detay
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir